Till innehåll på sidan
Nyhet
Publicerad: 29 augusti 2024 , Klockan 14:30

Informationssäkerhet.se har gått i pension och metodstödet har ny webbplats

Saknar du informationssäkerhet.se? Lugn, inget är försvunnet, all information kan du hitta här på msb.se i en ny, modernare tappning.

Informationssäkerhet.se är en webbplats som tjänat oss väl under många år. Den har varit populär och välbesökt, och ni är många därute som hittat stöd och hjälp i ert informations- och cybersäkerhetsarbete där. Men tiderna och tekniken förändras, och sidan uppfyllde inte längre de krav och behov som fanns. Därför har vi flyttat all information till msb.se, vilket ger oss större tekniska möjligheter, bland annat genom en bättre sökfunktion. 

Ny struktur för informationssäkerhet.se på msb.se

Metodstödet har flyttat hemifrån

Metodstödet för systematiskt informationssäkerhetsarbete har bott på webbplatsen informationssäkerhet.se sedan det föddes. Där har det trivts bra och fått dela rum med annan information inom samma ämne. Men som alla barn behöver det till slut ett eget hem, när det gamla inte längre kan leva upp till de behov och krav som växer fram, inte minst med den tekniska utvecklingen som skett under de senaste åren.

Därför har nu metodstödet fått en alldeles egen webbplats! Innehållet är detsamma, men har nu fått bättre tekniska förutsättningar och ett fräschare utseende. Bland annat har strukturen och navigationen förändrats och söket förbättrats väsentligt.

Metodstödets webbplats

Till toppen av sidan