Till innehåll på sidan

Cybersäkerhetskonferensen 2024

MSB bjuder in till The Cybersecurity Conference i Stockholm den 14-15 oktober 2024 med fokus på NIS2-direktivet och annan cybersäkerhetslagstiftning från EU samt de senaste nyheterna inom forskning och innovation.

Detaljer

Kostnad

Kostnadsfritt.

Konferensen lyfter utmaningar, behov och satsningar i Sverige och EU för att utveckla och mobilisera ett säkert, konkurrenskraftigt och digitalt samhälle.

Under två händelserika dagar presenteras aktuella ämnen inom cybersäkerhet såsom genomförandet av NIS2-direktivet, framgångsrika samarbeten mellan den privata och offentliga sektorn samt näringslivets behov kombinerat med möjlighet att delta i valbara sessioner i mindre grupper.

Konferensen samlar nationella och internationella experter från privat och offentlig sektor, inklusive gäster från Regeringskansliet, myndigheter, EU, närlingslivet och akademin.

Mellan sessionerna kommer du att ha möjlighet att träffa våra utställare, delta i diskussioner med branschexperter och nätverka med kollegor inom informations- och cybersäkerhet.

OBS! Klicka på knappen "Till  anmälan" och därefter på Registrering längst upp på sidan.

English version

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 7 oktober 2024
Ort: Stockholm
Lokal: Elite Hotel Marina Tower
Klockan: 08:00
Längd: Två dagar

Senast granskad: 17 juni 2024

Till toppen av sidan