Till innehåll på sidan

Webbinarium: Säkra kommunikationer vid trygghetspunkter

MSB bjuder in er till ett webbinarium som fokuserar på säkra kommunikationer vid kommunala trygghetspunkter och temporära/särskilda samlingsplatser.

Detaljer

Målgrupp

Säkerhets- och krisberedskapssamordnare, inom kommuner, men även till andra aktörer som har en betydande roll i att säkerställa fungerande kommunikationer under krissituationer

Kostnad

Kostnadsfritt.

Detta webbinarium genomförs inom ramen för MSB:s projekt för att stärka utvecklingen av trygghetspunkter och temporära samlingsplatser och riktar sig främst till nyckelpersoner, såsom säkerhets- och krisberedskapssamordnare, inom kommuner, men även till andra aktörer som har en betydande roll i att säkerställa fungerande kommunikationer under krissituationer.

Målsättningen med webbinariet är att ge verktyg till att effektivt hantera krissituationer med säker kommunikation och insikter i de senaste tekniska lösningarna, samverkansstrategier och konkreta exempel som kan appliceras på era verksamheter.

Program kommer skickas till deltagare inför webbinariet.

Deltagandet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Vänligen registrera er senast 20 november för att säkerställa er plats. Ni kommer att få en bekräftelse och länk till webbinariet via e-post.

Frågor ställs via e-post: trygghetspunkter@msb.se

Om MSB:s projekt

Under 2024 och 2025 genomför MSB ett projekt kopplat till utvecklingen av kommunala trygghetspunkter och temporära stöd- och samlingsplatser. Projektet syftar till att skapa en överblick över utvecklingen av trygghetspunkter i landet och därefter möta de behov som finns att på central nivå effektivt och enhetligt stödja kommuner att utveckla, stärka och planera för upprättande av trygghetspunkter och liknande temporärt mottagande utifrån såväl fredstida händelser som höjd beredskap.

Tillfällen

Sista anmälningsdag: 20 november 2024
Ort: Digitalt
Klockan: 13:00
Antal platser: 500
Platser kvar: 486
Längd: Två timmar
  • Öppna anmälan

    Säkra kommunikationer vid trygghetspunkter

    Genom att du anmäler dig samtycker du till att MSB behandlar dina personuppgifter.

    Så här behandlar MSB personuppgifter

Till toppen av sidan